Denne hjemmeside er ikke affilieret med, autoriseret af eller på nogen måde officielt forbundet med Jackie Evancho.
Siden er ikke-kommerciel og lavet af Jackie Evancho fans.


VELKOMMEN
OMKRING
NYHEDER
CD & DVD
VIDEO
TEKSTER
DIVERSE
GÆSTEBOG
LINKThe Debut


CD Information : Title: The Debut.
Udgivet: 12 april 2019.
Spilletid: 36:08 min.
Produceret af: Michael Mangini.
Co-Producer: Cathleen Murphy.
Mixet af: Chris Gehringer.
Orkester: Musa Prauge / Petr Pycha.
Label: Jackie Evancho.
Køb denne CD hos : iMusic, Danmark: Klik her.
Amazon, USA: Klik her.
Amazon, Italien: Klik her.
Barnes & Noble, USA: Klik her

Køb streaming hos : Appel Music : Klik her.
Lyt til ca. 30 sekunder af alle 10 sanges :CD details : Omkring navnet på dette nye album sagde Jackie: 'Jeg kaldte det 'The Debut', fordi det er den første talbot, det eneste album der kom ud da jeg var fyldt 18, og jeg debuterer denne nye mig, og jeg er helt i kontrol af min karriere nu, jeg behøver ikke at rette mig efter nogen, jeg er chef for mit eget lille imperium, så jeg er stort set bare ved at debutere det'.

Jackie Evancho vil med dette nye album 'The Debut', matche sin ekstraordinære stemme med en af de mest spændende genopståede genrer i populærmusik i dag: Broadways nye amerikanske sangbog. 'The Debut' bliver en forårs udgivelse. 'The Debut' markerer også den kommende alder af mit nu 18 år gamle liv. Jeg er ikke lkke længere en barnestjernen. Jackie Evancho blomstret ind som en af de største vokal talenter i verden i dag. Nogle sammenligner endda hende med Barbra Streisand.

Inspireret af den store tradition af Broadway-musikaler, er der en ny generation banebrydende sangskrivere, der genopliver musical teater på både scenen og skærmen. Denne 'nye Broadway' genre tilføjer et bemærkelsesværdigt nyt kapitel til den store amerikanske sangbog - og Jackie bliver den første kunstner til at omfavne denne rige arbejdsgruppe og genopfinde den som sin egen.

Med gennembruds musikaler som Hamilton, Dear Evan Hansen, Waitress, Once, Spring Awakening og ramte film som The Great Showman, har den nye amerikanske sangbog gennemsyret den almindelige kultur - opbygning af sine allerede lidenskabelige musikalsk teater publikum, mens man dyrker en helt ny generation af ultra- engagerede unge fans.

Som en 18-årig optagelseskunstner er Jackie i en enestående position for at bringe en ungdoms perspektiv til dette fantastiske repertoire og at blive en af de helt store stemmer i nutidig musikalsk teater og dets generation. Jackie siger: 'Timingen kunne ikke være mere perfekt. Jeg er meget stolt af at indspille og tolke sange af disse moderne teater sangskrivere. Jeg elsker ikke kun sangene, men jeg kan fortælle en historie og fortolke dem fra mit perspektiv. Det var en utrolig oplevelse at kende disse karakterer og sange, og jeg kan ikke vente med at optræde med dem live'.


Track liste :
  1. Burn - (Fra Hamilton) - 3:58
  2. A Million Dreams - (Fra Greatest Showman) - 4:29
  3. Falling Slowly - (Fra Once) - 4:27
  4. Somewhere - (Fra Westside Story) - 3:06
  5. Requiem - (Fra Dear Evan Hansen) - 3:56
  6. Once Upon A december - (Fra Anastasia) - 2:57
  7. I'm Not That Girl - (Fra Wicked) - 3:19
  8. She Used To Be Mine - (Fra Waitress) - 3:44
  9. Whispering - (Fra Spring Awakening) - 3:04
  10. Another day/No Day But Today - (Fra Rent) - 3:08

CD cover for 'The Debut'
CD cover for 'The Debut'Promo video til 'The Debut':
Dato: 13 april 2019

Kilde: Jackie Evancho Facebook
Kontakt Webmaster
Ansvarsfraskrivelse
Copyright 2010 © 2020 - Alle rettigheder forbeholdes
www.jackie-evancho.dk & www.jackieevancho.dk