Omkring
Besøg vores Facebook side
Denne hjemmeside på engelsk

 

 

Denne hjemmeside er ikke affilieret med, autoriseret af eller

på nogen måde officielt forbundet med Jackie Evancho.

Siden er ikke-kommerciel og lavet af Jackie Evancho fans.

 

 

Omkring Jackie Evancho

 

 

Jackie Evancho er 18 år, fra Pittsburgh, Pennsylvanien, Amerika, hun er født den 9 april 2000. Jackie's forældre er Lisa og Michael Evancho. Jackie har en ældre søster Juliet, en yngre bror Zachary, og en yngre søster Rachel. Hun og hendes familie bor i Richland Township, en forstad til Pittsburgh, Pennsylvania, Amerika. Hun har gået i skole på Eden Hall Upper Elementary School. Jackie interesser bl.a. spille violin og klaver, syning og leger med sine kæledyr.

 

Jackie begyndte at synge lige før hendes 8 år fødselsdag, efter hun så filmen musicalen 'The Phantom of the Opera'. Jackie's mor købt filmen på DVD, og Jackie begyndte at synge sangene fra filmen i familiens hjem.

 

Jackies første talent konkurrence i april 2008 hos 'Kean Idol' hvor Jackie sang 'Ave Maria', en lokal talentkonkurrence hvor hun fik en anden plads, første pladsen gik til en 20-årig operasanger. Jackie begyndte at tage stemme lektioner efter hendes succes i konkurrencen, og Jackie's forældre begyndte at få forespørgsler på om Jackie kunne synge ved forskellige arrangementer og plejehjem, for det meste i Pennsylvania.

 

En af de første video'er på Youtube.com, jeg har kunne finde er Jackie kun 7 år og synger 'Wishing You Were Somehow Here Again' og den er fra 2007.

 

Første gang at Jackie fangede plade produceren "David Foster's" opmærksomhed var i 2009, efter at Jackie havde sendt en video til ham, hun blev valgt ind til den regionale semifinale i David's "Hitman Talent Search Contest", hvor hun sluttede i finalen på en anden plads. Og i oktober 2009 sang hun ved "David Foster & Friends" koncerten i Prudential Center i Newark, New Jersey.

 

En anden video fra 2009 jeg fandt på Youtube.com, og der er Jackie kun 9 år gammel, og synger her 'O Mio Babbino Caro' ved en lokal talent konkurence, og der kan man tydeligt se hvor stort Jackie's talent er.

 

I november 2009 udgav Jackie Evancho hendes debutalbum 'Prelude To A Deam' Albummet bestod mest af klassiske sange som 'Con te partirò', 'The Prayer",'"Concrete Angel' og 'Amazing Grace' Albumet blev frigivet august 2010, og kom på Billboard 200 som nummer 121 og nummer 2 på Billboard Classical Albums Chart.

 

Jackie's forældre trak albummet 'Prelude To A Dream' tilbage i september 2010, hvor at de sagde at Jackies stemme havde gjort så store fremskridt siden den albummet blev frigivet. Efter Jackie's succes på "Amerikas Got Talent", er albummet blevet et samlerobjekt og koster omkring 3000,00 US dollars hvis man vil købe det på diverse auktioner.

 

Efter at Jackie havde forsøgt to gange at komme med to lokale talent konkurrencer uden held, prøvede Jackie's forældre at sende en video hvor Jackie synger 'Panis Angelicus', ind til Youtube for at komme med i "America's Got Talent", og her blev Jackie valgt ind som deltager i den femte sæson.

 

Den 10. august 2010, sang Jackie arien 'O Mio Babbino Caro' i showets kvartfinalen runde. Jackie fik et stående bifald efter hendes præstation og blev vandt en tur til Universal Studios Florida for at modtage de fleste fan stemmer af alle de YouTube indlæg der havde været til showet.

Den ene af dommerne Howie Mandel sagde i sin kritik, at I showet forsøgte dommerne at:

"lede efter det ene øjeblik, en stjerne, en stjerne fra et sted, vi har aldrig set før. ... Dette er øjeblikket.... Du er stjernen...."

 

I semifinale den 31 august 2010 sang Jackie sangen 'Time to Say Goodbye'.

 

Hun avancerede til Top 10, hvor den 7. september 2010 optrådte Jackie med 'Pie Jesu' fra Andrew Lloyd Webber's Requiem og blev stemt direkte ind til finalen.

 

I finalen sang Jackie 'Ave Maria' den 14. september 2010. Efter denne fantastiske optræden, sagde dommeren Piers Morgan:

 

"Jeg har aldrig set en præsentation, i dette show, eller det britiske show eller nogen af de andre talent shows i verden, med mere potentiale end Jackie Evancho. Det var perfektion. Perfektion!".

 

På finale aftenen sang Jackie også sangen 'Time to Say Goodbye' i en flot duet med 'Sarah Brightman'.

 

Men Jackie tabte desværre til sanger Michael Grimm. Mange seere og kommentatorer mente, at Evancho burde have vundet, og Michael Grimm udtrykte overraskelse. Showet bragte stor opmærksomhed omkring Jackie, og op til 16 millioner seere så hendes videoer på YouTube om uge.

 

I oktober 2010, optrædte Jackie ved et stort show med David Foster, hvor hun sang 'Pie Jesu' og 'O Mio Babbino Caro'.

 

Næsten umiddelbart efter konkurrencen sluttede, underskrev Jackie kontrakt med Columbia Records og begyndte at opfylde sin drøm. Nye muligheder og ekstraordinære oplevelser stod på spring for Jackie.

 

I 2011 var Jackie så heldig at få David Foster til at intruere og indspillede albummet med titlen 'Dream With Me In Concert' som er et absolut must for alle Jackie fans. På dette album indspillede Jackie en pragtfuld duet med 'Barbra Streisand' med titlen 'Somewhere'.

 

Jackie's debut album 'O Holy Night' blev udgivet i november 2010, og det blev årets nummer 1 for bedste sælgende debut album med salg på over 1 million eksemplarer.

 

I juni 2011, udgav Jackie sit første studiealbum 'Dream With Me'. En blanding af opera arier, musicalsange og pop standarder, albummet debuterede på Billboard Top 200 chart på flot 2 plads og fik en guld plade efter kun fire uger.

 

I November 2011 udgav Jackie album'et 'Heavenly Christmas'.

 

I oktober 2012 kom albummet 'Songs From The Silver Screen', der indeholder mange af de bedste melodier fra nogle af verdens bedste film.

 

Jackie har også forsøgte sig med både skuespil og modelarbejde. Hun havde sin debut som skuespiller i en film med Robert Redford "The Company You Keep", der havde premiere i Marts 2013 i Danmark.

 

I juli 2014, udgav Jackie en ny sang 'Go Time', Jackie's første rigtige pop-sang, men den er faktisk ret god.

 

I september 2014 udkom Jackie's nye album 'Awakening'. Det er et super godt album, hvor hun synger sange af f.eks. 'U2, 'Enya'' & 'Within Temptation'.

 

I september 2014, skrev 'Walmart' (Et stort supermarked i amerika) at de ville frigive en eksklusiv udgave af Jackie's album 'Awakening' med 6 ekstra jule melodier, som kun kan købes hos Walmart.

 

I september 2014, returnerede Jackie til 'Americas Got Talent' for at optræde med sangen 'Think Of Me'.

 

I oktober 2014, indspillede Jackie en fantastisk duet med Peter Hollens, hvor de synger 'Hallelujah'. Og denne video er blevet afspillet på Youtube over 6,6 milion gange.

 

I december 2014, blev 'Awakening - Live in concert' frigivet på DVD, hele koncerten er optaget i den meget flotte park 'Longwood Gardens' i Amerika.

 

I april 2015, blev en af Jackie's store drømme til virkelighed, da hun sang duet med 'Andrea Bocelli' i Thailand, hvor de optrådte med 'Time To Say Goodbye'.

 

I december 2015 udgav Jackie et fantastisk cover af Taylor Swift sang 'Safe & Sound' fra filmen 'Hunger Games'.

 

I januar 2016, udgav Jackie igen et cover af en fantastisk sang, denne gang 'Writing's On The Wall' fra James Bond filmen 'Spectre'.

 

I april 2016, udgav Jackie en ny sang, 'Apocalypse' som bringer hende i en lidt pop vej. 'Apocalypse' er Jackie's femte single (og video) fra Jackie's nye album der ventes udkommet til sommer.

 

Jackie udgav et nyt album d. 28 oktober 2016, det nye album har fået titlen 'Someday at Christmas', på Sony Masterworks. Albummet består af ni tidligere udgivne numre, herunder samarbejdet med Plácido Domingo, Peter Hollens og Vittorio Grigolo, og to helt nye titler, 'Someday at Christmas' og 'Little Drummer Boy'.

 

Også i oktober 2016 indspillede Jackie Evancho og Peter Hollens en duet sammen på Peter Hollen's cd 'A Hollens Family Christmas', sangen er John Lennons julesang 'Happy Xmas (War is over)'.

 

I januar 2017 udgav Jackie en cd med titlen 'Together We Stand' med tre sange på den. "Gennem salget af denne cd vil jeg gøre en donation til en velgørenhedsorganisation til støtte for min søster Juliet. Hjælp mig med at hjælpe LGBT", udtalte Jackie ved udgivelsen af dette album..

 

Også i januar 2017 sang Jackie den amerikanske nationalsang 'The Star-Spangled Banner' ved Donald J. Trumps indvielse som præsident for De Forenede Stater.

 

Jackie var på Fernando Varela's PBS Special preforming med 2 sange, 'A Thousand Years'' og 'The Prayer'.

 

I 2017 har Jackie meddelt, at hun underskrev en ny pladeaftale med Sony, og at hendes næste udgave med titlen 'Two Hearts' er sat til debut den 31. marts 2017. Det forventes at bestå af et "album af klassiske crossover sange - med et EP vedhæftet pop melodier ", hun har skrevet.

 

Jackie Evancho har en stemme, der er stor nok til at fylde Madison Square Garden, men hun tilpasser det perfekt til Café Carlyle's intime omgivelser i april 2017. Med sine 17 år er Jackie den yngste udøver til at spille i på stedet, men hun er lige så klar og talentfuld som enhver voksen der har været der før hende.

 

I maj 2017 rejste Jackie den lange vej til Beijing, Kina, for at optræde på showet 'Troy', hvor Jackie sang temasangen 'Set Me Free', fra det episke hesteshow 'Troy'.

 

Jackie Evancho og familien var alle med i en speciel tv udsendelse i august 2017, som blev vist på TLC tv-nettet, men titlen 'Growing Up Evancho', med fokus på Evancho's bestræbelser på at sikre transseksuelle rettigheder.

 

Jackie Evancho er på mange måder en typisk teenager. Hun fortsætter sin uddannelse midt i turner og optagelse. Og hendes hjerte åbner sig for mere end musik. Jackie er en stolt tilhænger af sin transseksuelle søster Juliet Evancho og kampen for transseksuelle retigheder, og kæmper for en verden og et samfund med lige muligheder for alle uanset kønsidentitet og seksuel orientering, og hvor dette udmøntes i menneskerettigheder, der tiltrædes og respekteres af alle.

 

Og man kan ikke være i tvivl om at man kommer til at høre meget mere til Jackie Evancho i fremtiden.

 

 

Jackie's drøm er kun lige begyndt....

 

Copyright 2010 © 2018 - Alle rettigheder forbeholdes

www.jackieevancho.dk & www.jackie-evancho.dk