Denne hjemmeside er ikke affilieret med, autoriseret af eller på nogen måde officielt forbundet med Jackie Evancho.
Siden er ikke-kommerciel og lavet af Jackie Evancho fans.


VELKOMMEN
OMKRING
NYHEDER
CD & DVD
VIDEO
TEKSTER
DIVERSE
GÆSTEBOG
LINKPuberteten udløste spiseforstyrrelse


Jackie skrev i januar 2019, på sin Facebook side om, hvordan der var mænd, der ville skade hende' efter at blive berømt som et barn på kun 10 år på America's Got Talent. Og nu siger Jackie Evancho, at hun også led af en spiseforstyrrelse, da hun ramte puberteten. Jackie åbnede sig for de vanskeligheder, hun stod for at vokse op i spotlightet, men sagde, at hun ikke har nogen beklagelser og håber at bruge sine egne kampe til at være en rollemodel for andre unge piger. Jackie har sagt at bekæmpet det siden hun var 15 år gammel, og at hun blev diagnosticeret da hun var 17 år gammel. Jackie blev tydeligt påvirket af presset da hun med et blev verdensberømt som kun 10 årig lille pige.

Jackie udtaler: 'At vokse op i spotlyset, at være et barn, der er omgivet af alle disse voksne kvinder, der er smukke og slanke og høje, var virkelig svært for mig, fordi jeg ville være det, og jeg var ikke'. Jackie udtaler også: 'Så begyndte jeg at ramme puberteten, og jeg fik mine kvindelige kurver og alting. Det var bare mangel på et bedre ord, der udløste. Det var virkelig svært for mig at acceptere. Der var ikke en dag, der gik forbi, hvor det ikke var i mit hoved. Når jeg så min refleksion, blev det ikke kun forvrænget, men jeg sad der og fortalte mig selv: Det er ulækkert. At have en spiseforstyrrelse er som at have en anden du inde i dit hoved og skrige alle de værste ting, du kan høre om dig selv ... 'Du er grim, fedt, dum, alle de ting. Jeg kan ikke se, hvad min refleksion rent faktisk er, fordi hvad det end er i mit hoved, forvrider det. Og det er bare hver gang du ser i spejlet, ser du noget der ikke er der'.

Jackie siger ogå, at hun havde været i stand til at skjule sin spiseforstyrrelse fra sin familie i to år, men i sidste ende bemærkede Jackie's forældrene, at hun sprang måltider over og ikke spiste dage ad gangen. De overtalte hende til at søge hjælp, og hun gik gennemgik behandling. Jackie sagde, at hun også kæmper med 'kropsdysmorfi' også.

Jackie tilføjer også, at hun nu er åben om hendes kamp for at være en bedre rollemodel for andre piger og unge kvinder. 'Jeg ville virkelig være den perfekte rollemodel, og som tiden går videre og alle disse problemer kommer frem, er jeg begyndt at indse, at det at være en perfekt rollemodel betyder også at du viser folk, at du ikke er perfekt', 'Fordi det betyder, at de kan være som dig selv hvis du ikke er perfekt'

For knapt en uge siden, lagde Jackie en erklæring op på sin Facebook side, om de problemer hun fik fa hun optrådte i 'America Got Talent i 2010. Jackie siger: 'I hele min barndom stod jeg også over for en anden virkelighed - at der var mænd derude, der ville skade mig". Nogle gik endda i det yderste for at hævde, at de var præster og eller andre fra et troligt erhverv for at få min tillid og let adgang til at komme bag scenen, og jeg er så taknemmelig, at jeg var klog nok til at sige: 'Det har jeg det okay godt med'.


Jackie Evancho - 18 år gammel

Jackie sagde, at hun havde behov for at dele de problemer, hun har har kæmpet med i næsten ti år efter at have opnået berømmelse på bare en dag. Nu ønskede Jackie en frisk start, og hun flytter til New York og fokuserer på sin karriere som voksen. 'Jeg er ikke længere bange for at være tavs. Folk tænker ofte på mig som en barnestjerne, og det er ikke absolut ikke let at ryste af' siger Jackie. Hun sagde derfor, at hun besluttede at deltage i America Got Talent - The Champions, så hun kunne vise verden at hun nu er en ung kvinde, og ikke længere et barn'.


Jackie i et interview med Access Hollywood omkring sin spiseforstyrrelse:
Date: 29 januar 2019

Kilde: Access Hollywood

Kontakt Webmaster
Ansvarsfraskrivelse
Copyright 2010 © 2020 - Alle rettigheder forbeholdes
www.jackie-evancho.dk & www.jackieevancho.dk