Denne hjemmeside er ikke affilieret med, autoriseret af eller på nogen måde officielt forbundet med Jackie Evancho.
Siden er ikke-kommerciel og lavet af Jackie Evancho fans.


VELKOMMEN
OMKRING
NYHEDER
CD & DVD
VIDEO
TEKSTER
DIVERSE
GÆSTEBOG
LINKDen mørke side af at være barnestjerne


Jackie Evancho var 10 år gammel, da verden først gang hørte Jackie's utroligt stemme i sæson 5 af 'America's Got Talent', hvor dommer Howie Mandel udtalte 'Dette er for godt til at være sandt'. Otte år senere er Jackie klar til at tale om den den mørke side af at være barnestjerne, der normalt forbliver skjult for offentligheden. Læs Jackie Evanchos fulde erklæring nedenfor fra sin facebook-side fra den 23 februar 2019:


En ny begyndelse...

Med starten på et nytår og at jeg bevæger mig ind i voksenalderen som en 18 år ung kvinde og jeg er flyttet til New York, føler jeg behov for at fortælle dette, som en måde at fortsætte den helbredende proces, jeg er fuld igang med. Jeg er ikke længere bange for at være tavs. Folk tænker ofte på mig som en barnestjerne, og det er ikke absolut ikke let at ryste af. Jeg har lige været med i 'America Got Talent - The Champions', årsagen til at jeg ville være med showet fordi at jeg nu er en ung kvinde og vil gerne vise hele verden, jeg er ikke længere et barn.

Mange mennesker når de hører '10 år gamle sanger' og får det dårligt på mine vegne. Der er en masse stigmatisering omkring at være en børnestjerne, primært på grund af de tidligere erfaringer, der er blevet fremhævet i pressen og paparazzier. Jeg indrømmer at der er mange aspekter, der ikke er så glamourøse at være barn i musikbranchen, men der er meget jeg er taknemmelig for og ville aldrig ændre. Jeg er glad for at jeg kan optræde, og det er sådan, jeg lever, men det er ikke nemt at vokse op på den måde. Mine forældre var kloge i enhver beslutning, de lavede for mig. De forsøgte at balancere arbejde og fritid ved at være meget strenge, overfor hvad de havde sagt ja til. Den del, jeg aldrig forstod som et barn var, hvorfor jeg var nødt til at opgive dele af et almindeligt liv, som jeg nød ilgesom alle andre børn. Gennem årene har jeg udviklet nogle fejl og slået nogle demoner fra at være beskyttet mod aspekter af et 'normalt' barns liv. Jeg var ekstremt akavet og genert omkring mennesker i den alder. Jeg stoler på absolut ingen, medmindre de er familie eller har været er igennem hele mit mit liv, uden at såre mig på en eller anden måde. Der var også svært at vokser, for det meste alene. Min mor var var der ikke rigtigt, når vi rejste sammen, hun skulle sove meget, for ellers ville hun have ondt og have kvalme, og jeg ville have min mor skulle have det bedre, så jeg har aldrig klaget. Det betød, at hun kl. 17:00 om eftermiddagen skulle gå i seng for natten, og jeg ville være alene i et hotelværelse uden at have noget at lave. Det var overflødigt at sige, at kahyt-feberen fik mine øjne meget let til tårer. Jeg elsker min mor så meget, og jeg ville hende det bedste mit lille hjerte kunne give hende, så der forstod jeg hvordan det er at kæmpe imod en kronisk sygdom der er fuldstændig svækkende.

I hele min barndom var jeg også udsat for en anden virkelighed - at der var mænd derude, der ville skade mig. Nogle gik endda i det yderste for at hævde, at de var præster og eller andre fra et troligt erhverv for at få min tillid og let adgang til at komme bag scenen, men deres intentioner dog ikke helt så rene. Der var også meninger om, at jeg var en diva, da jeg var vendt tilbage til skolen, og det efterlod mig isoleret i mange sociale områder, fordi der var ingen ønskede at være ven med mig. Der var også frygt for stalkers og andre farer ved at være i verdens spotlight, som min familie og jeg jo var en del af. Alle disse tingene var forfærdelige som et barn, og alligevel er jeg her og optræder og jeg elsker det. En masse mennesker spørger mig 'Hvorfor?' og jeg siger det er min vej, min drøm og min lidenskab, når jeg optræder på en scene. Jeg har lært, at der er meget i denne verden, der er trist. Det er bare et liv, men der er også mange smukke dele af livet, som jeg værdsætter og fokuserer på.

Jackie Evancho - 10 år gammel

Jeg er nu 18 år gammel og jeg er nu ansvarlig for mit eget liv - en ung voksen. Jeg bor nu i New York, hvor jeg kan fokusere mere på arbejde og også leve i et kreativt miljø - jeg vil lære og vokse. Jeg kan godt lide at lave mine egne beslutninger, mens jeg lytter til de folk der tæt på mig og som jeg stoler på, med i sidste ende styrer jeg mit eget skib. Min kærlighed til musik er dyb - det er det der driver mig og forvandler mig. Jeg har lært og været igennem så meget, men det er min rejse, og jeg glæder mig til en lys fremtid, for den næste fase af mit liv.
Kontakt Webmaster
Ansvarsfraskrivelse
Copyright 2010 © 2020 - Alle rettigheder forbeholdes
www.jackie-evancho.dk & www.jackieevancho.dk