Omkring Jackie

Jackie

Evancho

Copyright 2011 © 2017

All Rights Reserved

 

www.jackieevancho.dk & www.jackie-evancho.dk

 

Du kan kontakte webmaster her.

Website's privatinfo & ansvarsfraskrivelse.

 

Besøg vores Facebook side
Besøg vores engelske Jackie side

Website Info:

 

Denne hjemmeside er ikke affilieret med, autoriseret af eller på nogen måde officielt forbundet med Jackie Evancho.

Siden er ikke-kommerciel og lavet af Jackie Evancho fans.

 

Besøg vores Facobook side
Besøg Jackie's Facebook side

 

Omkring Jackie Evancho

Jacqueline Marie "Jackie" Evancho er født d. 9 April 2000.

 

Jackie's forældre er Lisa og Michael Evancho. Jackie har en ældre søster Juliet, en yngre bror Zachary, og en yngre søster Rachel. Hun og hendes familie bor i Richland Township, en forstad til Pittsburgh, Pennsylvania, Amerika. Hun har gået i skole på Eden Hall Upper Elementary School. Jackie interesser bl.a. spille violin og klaver, syning og leger med sine kæledyr.

 

Jackie begyndte at synge lige før hendes 8 år fødselsdag, efter hun så filmen musicalen 'The Phantom of the Opera'. Jackie's mor købt filmen på DVD, og Jackie begyndte at synge sangene fra filmen i familiens hjem.

 

Jackies første talent konkurrence i april 2008 hos 'Kean Idol' hvor Jackie sang "Ave Maria", en lokal talentkonkurrence hvor hun fik en anden plads, første pladsen gik til en 20-årig operasanger. Jackie begyndte at tage stemme lektioner efter hendes succes i konkurrencen, og Jackie's forældre begyndte at få forespørgsler på om Jackie kunne synge ved forskellige arrangementer og plejehjem, for det meste i Pennsylvania.

 

En af de første video'er på Youtube.com, jeg har kunne finde er Jackie kun 7 år og synger "Wishing You Were Somehow Here Again" og den er fra 2007.

 

Første gang at Jackie fangede plade produceren "David Foster's" opmærksomhed var i 2009, efter at Jackie havde sendt en video til ham, hun blev valgt ind til den regionale semifinale i David's "Hitman Talent Search Contest", hvor hun sluttede i finalen på en anden plads. Og i oktober 2009 sang hun ved "David Foster & Friends" koncerten i Prudential Center i Newark, New Jersey.

 

En anden video fra 2009 jeg fandt på Youtube.com, og der er Jackie kun 9 år gammel, og synger her "O Mio Babbino Caro" ved en lokal talent konkurence, og der kan man tydeligt se hvod stort Jackie's talent er.

 

I november 2009 udgav Evancho hendes debutalbum "Prelude To A Deam". Albummet bestod mest af klassiske sange som "Con te partirò", "The Prayer", "Concrete Angel" og "Amazing Grace". Albumet blev frigivet august 2010, og kom på Billboard 200 som nummer 121 og nummer 2 på Billboard Classical Albums Chart.

 

Jackie's forældre trak albummet tilbage i september 2010, hvor at de sagde at Jackies stemme havde gjort så store fremskridt siden den albummet blev frigivet. Efter Jackie's succes på "Amerikas Got Talent", er albummet blevet et samlerobjekt og koster omkring 3000,00 US dollars hvis man vil købe det på diverse auktioner.

 

Efter at Jackie have forsøgt to gange at komme med to lokale talent konkurrencer uden held, prøvede Jackie's forældre at sende en video hvor Jackie synger "Panis Angelicus", ind til Youtube for at komme med i "America's Got Talent", og her blev Jackie valgt ind som deltager i den femte sæson.

 

Den 10. august 2010, sang Jackie arien "O Mio Babbino Caro" i showets kvartfinalen runde. Jackie fik et stående bifald efter hendes præstation og blev vandt en tur til Universal Studios Florida for at modtage de fleste fan stemmer af alle de YouTube indlæg der havde været til showet.

 

Den ene af dommerne Howie Mandel sagde i sin kritik, at I showet forsøgte dommerne at:

"lede efter det ene øjeblik, en stjerne, en stjerne fra et sted, vi har aldrig set før. ... Dette er øjeblikket.... Du er stjernen...."

 

I semifinale den 31 august 2010 sang Jackie sangen "Time to Say Goodbye".

 

Hun avancerede til Top 10, hvor den 7. september 2010 optrådte Jackie med "Pie Jesu" fra Andrew Lloyd Webber's Requiem og blev stemt direkte ind til finalen.

 

Pittsburgh borgmester erklærede den følgende uge "Jackie Evancho Week" i påskønnelse "for hendes positive repræsentation af vores by". Og den 16 oktober 2011 har han udnævnt til 'Jackie Evancho dag', se billede her.

 

I finalen sang Jackie Gounod's "Ave Maria" den 14. september 2010. Efter denne fantastiske optræden, sagde dommeren Piers Morgan:

"Jeg har aldrig set en præsentation, i dette show, eller det britiske show eller nogen af de andre talent shows i verden, med mere potentiale end Jackie Evancho. Det var perfektion. Perfektion!".

 

På finale aftenen sang Jackie også sangen "Time to Say Goodbye" i en flot duet med 'Sarah Brightman'.

 

Men Jackie tabte desværre til sanger Michael Grimm. Mange seere og kommentatorer mente, at Evancho burde have vundet, og Michael Grimm udtrykte overraskelse. Showet bragte stor opmærksomhed omkring Jackie, og op til 16 millioner seere så hendes videoer på YouTube om uge.

 

Jackie's karriere er eksploderet siden hendes 'America's got talent' debut.

 

Næsten umiddelbart efter konkurrencen sluttede, underskrev Jackie kontrakt med Columbia Records og begyndte at opfylde sin drøm. Nye muligheder og ekstraordinære oplevelser stod på spring for Jackie.

 

I 2011 indspillede Jackie en pragtfuld duet med 'Barbra Streisand' med titlen 'Somewhere'.

 

Derudover valgte ejeren af GUESS børnetøj Paul Marciano, at bruge Jackie som model for hans tøj, i efterårets 2012 GUESS Kids børnetøjs kampagne, som vil blive afsløret sensommeren 2012.

 

Senest har Jackie forsøgte sig med både skuespil og modelarbejde. Hun vil snart have sin debut som skuespiller i en film med Robert Redford "The Company You Keep", der fik premiere i Marts 2013 i Danmark.

 

Jackie's debut album "O Holy Night", blev udgivet i november 2010, og det blev årets nummer 1 for bedste sælgende debut album med salg på over 1 million eksemplarer og en platin plade.

 

I juni 2011, udgav Jackie sit første studiealbum "Dream With Me". En blanding af opera arier, musicalsange og pop standarder, albummet debuterede på Billboard Top 200 chart på flot 2 plads og fik en guld plade efter kun fire uger.

 

I November 2011 udgav Jackie album'et "Heavenly Christmas".

 

I oktober 2012 kom albummet "Songs From The Silver Screen", der indeholder mange af de bedste melodier fra nogle af verdens bedste film.

 

I september 2014 udkom Jackie's nye album "Awakening". Det er et super godt album, hvor hun synger sange af f.eks. 'U2' & 'Within Temptation'.

 

I juli 2014, udgav Jackie en ny sang 'Go Time', Jackie's første rigtige pop-sang, men den er faktisk ret god.

 

I september 2014, skrev 'Walmart' (Et stort supermarked i amerika) at de ville frigive en eksklusiv udgave af Jackie's album 'Awakening' med 6 ekstra jule melodier, som kun kan købes hos Walmart.

 

I september 2014, returnerede Jackie til 'Americas Got Talent' for at optræde med sangen 'Think Of Me'.

I oktober 2014, indspillede Jackie en fantastisk duet med Peter Hollens, hvor de synger 'Hallelujah'. Og denne video er blevet afspillet på Youtube over 3,5 milion gange.

 

I december 2014, blev 'Awakening - Live in concert' frigivet på DVD, hele koncerten er optaget i den meget flotte park 'Longwood Gardens' i Amerika.

 

I april 2015, blev en af Jackie's store drømme til virkelighed, da hun sang duet med 'Andrea Bocelli' i Thailand, hvor de optrådte med 'Time To Say Goodbye'.

 

I december 2015 udgav Jackie et fantastisk cover af Taylor Swift sang 'Safe & Sound' fra filmen 'Hunger Games'.

 

I januar 2016, udgav Jackie igen en cover af en fantastisk sang, denne gang 'Writing's On The Wall' fra James Bond filmen 'Spectre'.

 

I april 2016, udgav Jackie en ny sang, 'Apocalypse' som bringer hende i en lidt pop vej. 'Apocalypse' er Jackie's femte single (og video) fra Jackie's nye album der ventes udkommet til sommer.

 

Jackie vil udgive et nyt album d. 28 oktober 2016, du kan forudbestille dette album hos Amazon Tyskland og Amazon USA, det nye album har titlen 'Someday at Christmas', læs mere om det nye album her.

 

Også i oktober måned 2017, indspillede Jackie endnu engang en duet med Peter Hollens, denne gang var det den flotte sang som John Lennon har skrevet 'Happy Xmas (War is over)'.

 

I januar 2017, udgav Jackie en ny cd med titlen 'Together We Stand', med 3 sange på. Jackie har udtalt dette omkring denne CD: "For salget af denne CD, vil jeg donere penge til velgørenhed for at støtte min søster Juliet. Hjælp mig med at støtte LGBT."

 

Også i januar måned 2017, sang Jackie amerika's national melodi 'The Star-Spangled Banner' ved indsættelsen af Donald J. Trump’s son amerikas nye præsident.

 

Jackie udgav den 31 marts 2017, en ny dobbelt CD med titlen 'Two Hearts'. Et helt fantastisk album.

 

Jackie Evancho er på mange måder en typisk teenager. Hun fortsætter sin uddannelse midt i sine yurnerer og optagelse. Og hendes hjerte åbner sig for mere end kun musik. Jackie er en stolt tilhænger af sin transgender søster Juliet og kampen for transgender rettigheder.

 

Og man kan ikke være i tvivl om at man kommer til at høre meget mere til Jackie Evancho i fremtiden, Jackie's drøm er kun lige begyndt....

 

 

Bliv ved med at drømme

Jackie.....