disclaimer

Jackie

Evancho

Copyright 2011 © 2017

All Rights Reserved

 

www.jackieevancho.dk & www.jackie-evancho.dk

 

Du kan kontakte webmaster her.

Website's privatinfo & ansvarsfraskrivelse.

 

Besøg vores Facebook side
Besøg vores engelske Jackie side

Website Info:

 

Denne hjemmeside er ikke affilieret med, autoriseret af eller på nogen måde officielt forbundet med Jackie Evancho.

Siden er ikke-kommerciel og lavet af Jackie Evancho fans.

 

Besøg vores Facobook side
Besøg Jackie's Facebook side

 

Website privatliv og ansvarsfraskrivelse


Denne hjemmeside er ikke tilknyttet, godkendt af eller på anden måde officielt forbundet med Jackie Evancho. Sitet et ikke-kommercielt, en uofficielle Jackie Evancho fan hjemmeside.

Oplysningerne i denne hjemmeside er kun til generel information. Oplysningerne er leveret af www.jackie-evancho.dk og mens vi bestræbe sig på at holde oplysningerne ajour og korrekte, gør vi ingen erklæringer eller garantier af nogen art, udtrykkelige eller stiltiende, om fuldstændighed, nøjagtighed, pålidelighed, egnethed eller tilgængelighed med hensyn til hjemmesiden eller de oplysninger, produkter, services eller relateret grafik indeholdt på hjemmesiden til ethvert formål. Enhver tillid du placerer på sådanne oplysninger er derfor på egen risiko.

 

Under ingen omstændigheder vil vi være ansvarlig for tab eller skade, herunder uden begrænsning, indirekte eller afledte tab eller skade, der udspringer af eller i forbindelse med brugen af dette website.

 

Gennem dette websted, du er i stand til at linke til andre hjemmesider, som ikke er under kontrol af www.jackie-evancho.dk. Jeg har ingen kontrol over arten, indholdet og tilgængeligheden af ​​disse websteder. Inddragelsen af ​​eventuelle links indebærer ikke nødvendigvis en anbefaling eller godkender de synspunkter i dem.

 

De billeder og video'er, der bruges på www.jackie-evancho.dk er fundet via forskellige kilder på internettet, og antages at være i det offentlige domæne, og vises under brugen princippet 'fair use'. Jeg vil give oplysninger om billedets oprindelse og forfatter når det er muligt.

 

Hvis du er ejer af billederne og du mener, at deres anvendelse på dette websted er i strid med nogen lov om ophavsret, så kontakt mig via denne formular, og jeg vil komme tilbage til dig så hurtigt som muligt for at løse problemet.

 

www.jackie-evancho.dk respekterer privatlivets fred for webstedets besøgende. Alle oplysninger, du indsender om dit navn og dine kontaktoplysninger vil ikke blive delt med andre parter.

 

Jeg vil altid respektere Jackie Evancho privatliv og vil give Jackie respekt hun fortjener, og jeg vil ikke videregive følsomme oplysninger til nogen, og jeg vil ikke skrive noget sladder eller vise billeder, der kan skade Jackie eller hendes familie på nogen måde. Så stop med at sende falske fotos af Jackie, ellers vil du blive udelukket for at kunne se www.jackie-evancho.dk & www.jackieevancho.dk.

 

Nogle af Jackies fans har spurgt omkring videoer der er redigerede eller hjemmelavede videoer med musik fra Jackie nye album 'Awakening'. Man spørger, hvorfor vi ikke offentliggør disse videoer. Hvis du ønsker at lytte til Jackies ny musik, som ikke er blevet frigivet af officielle kanaler, så gå ud og købe albummet. Vi vil ikke udgive videoer, redigeret af såkaldte "fans" eller ulovlige downloads på nogen måde. Vi er her for at støtte Jackie, for ikke at såre Jackie.